Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-02-2018 03:12:52

nhshvs@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-02-2018
Messages: 2

Nike Air Max 95 Zilver Nederland

http://www.seeurfeet.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x260/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/k/nkmen-2105.jpg


Nike Sportswear blijft de nieuwe tonale stijlen van de Nike Air Max 95 Poison Groen Sale nl perfect voor dit Fall / Winter 2016 seizoen als een premium suede-constructie op het iconische model van Sergio Lozano. De zijspanningsgolven krijgen een fijne luxe upgrade in Wolf Grey om de wolken vooruit te passen, terwijl een lichtere Cool Gray dingen op het traditionele gaas uitmaakt. Wat vind je van dit Nike Air Max 95 Wolf Gray Suede-paar? Bekijk hier meer gedetailleerde foot-foot shots en weet dat deze suede AM95 vandaag beschikbaar is via Titolo.

Nike Sportswear gaf ons genoeg om gelukkig te zijn met het vieren van de terugkeer van de Nike Air Max 95 in remastered form vorig jaar. Niet alleen kregen we de Nike Air Max 95 Licht Asgrijs Goedkoop "Neon" met de originele schoenendoos in al zijn vintage glorie, maar een nieuwe mismatched "What The" bekend staat als de Nike Air Max 95 "Greedy" blij. Nu wordt op vrijdag 21 oktober een soortgelijke inspiratie geleid naar de retailers in een vrouwenmaat die bekend staat als de Nike Air Max 95 Multi Color.

De Nike Air Max 95 Phantom Online Kopen Multi Color is uitgerust met een luxe zwarte lederen basis en aanraking met Metallic Gold op de tong voor een opvallende look. Maar wat de aandacht vestigt op deze levensstijlgewijs Nike Air Max 95 is het gebruik van synthetisch ponyhaar door de golven en toecap van de handtekening. De multi-color accenten vormen een uniek kleurenpalet met tinten van Dark Cayenne, Rio Teal en Gym Red, die het retro-rendement aanbieden.

De dame Air Max fans krijgen een super schone nieuwe optie voor de Nike Air Max 95 Zilver Nederland deze herfst, met deze nieuwe colorway in Light Bone and Sail. De zwart-witte tinten geven de hele bovenkant van de iconische sneaker uit, die afgewerkt wordt met een zoolrubberzool, zodat ze extra stijlvol in een frisse vallende look zijn. Is deze kleurenweg wat van je mannelijke Air Max aficionados jaloers? Iedereen die in een paar kan passen, zou nu op jacht zijn bij Nike Sportswear retailers overal.

De Nike Air Max 95 Donkergrijs Opruiming heeft eerder deze herfst in een "Triple Black" kleurweg vrijgegeven, en nu krijgt de bijgewerkte Air Max 95 Ultra ook de blacked-out behandeling. De gemoderniseerde editie van de iconische runner verschijnt nu in de 'Premium SE' -constructie, die bestaat uit een gevormde schuimrubber om de jacquard textielbouw te vervangen voor een nog meer pluche gevoel, waarbij de vermoorde uitstraling met niets anders dan zwart van boven naar bodem. Zelfs de Air Max-vensters worden verduisterd voor een echte "Triple Black" kleurweg. U kunt snel paren bij geselecteerde Nike Sportswear-retailers vinden.

Hors ligne

 

Pied de page des forums