Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-02-2018 04:39:43

fgbfgbns
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-02-2018
Messages: 3

nike air max 97 silver bullet

https://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2017/08/nike-air-max-97-deep-pewter-wool-312834-003.jpg

Je krijgt sowieso nike schoenen sale de slag, de foto's laten het allemaal zien, de schoen is iconisch en voor iedereen die sneakers verzamelt, zijn ze een musthave in je collectie! De eerste keer dat ik ze zag in het vlees, zal ik toegeven dat ik er niet 100% op gesteld was, ik vond dat ze er groot uitzagen, en voor iedereen met een maat van 10 voet zouden ze er belachelijk groot uitzien. Maar onvermijdelijk groeiden ze op mij en hoe meer ik ze zag, des te meer ik ze wilde hebben.

Zo'n gedurfd, nike schoenen dames goedkoop gedurfd ontwerp trok de modegemeenschap in het oog en het was beter voor een schoen om zijn spirituele thuis te vinden dan een van de meest stijlbewuste steden ter wereld. Aangenomen door een oneindig aantal Italiaanse subculturen, was het flamboyante ontwerp niet bestemd voor slechts één stijl.

Een tweede kenmerk is nike schoenen heren outlet de luchteenheid aan de onderkant. Toen was dit de eerste keer dat een schoen een totale zichtbare luchtbuffering had. Dit, wanneer bevestigd aan de lichtgewicht tussenzool, creëerde een baanbrekende innovatie voor hardlopers en vrijetijdsdragers; het was responsief en kon moeiteloos de hele dag gedragen worden. Het is nog steeds aanwezig in de Nike Air Max 97 Premium-schoen in 2017, met drie kamers die de voetboog, de voorvoet en de hiel ondersteunen met een rubberen wafelzool voor extra grip.

De nike air max 97 silver bullet was een van de meer bitterzoete releases in de recente geschiedenis van Nike. La Silver vond zijn weg terug van een gewaardeerde pagina in de geschiedenis van Swoosh. Om zeker te zijn, fans waren meer dan enthousiast. Maar het bittere deel kwam met de wetenschap dat, buiten de Gold-iteratie, de 97 er niet meer uitzag. Ja, Nike is nog een paar keer met La Silver uit geweest, maar het was gewoon niet genoeg. Nu krijgen we de variëteit waar we naar verlangen.

http://www.runstormon.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums