Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 08-05-2018 10:53:35

beulah12122
Membre
Date d'inscription: 25-11-2015
Messages: 114

Legit Reasons You Need The Nike Air Max 270 To Start Living

Nike was de eerste die 'lucht' opnam in de tussenzool van zijn schoenen, terwijl ze tegelijkertijd ook zichtbaar was. Het was vanuit dit idee dat de Nike Air Max werd geboren en in de loop der jaren een evolutie van het model in verschillende versies voortgebracht. Deze retro-running sneakers, gemaakt voor zowel mannen als vrouwen, staan vooral bekend om hun uitstekende comfort en flexibiliteit, waardoor ze ook kunnen worden omgezet in een geweldige schoen voor dagelijks gebruik. Bij elke stap wordt extra demping geleverd, de 'lucht' zorgt ook voor het meest vloeiende traject bij elk gebruik. Bij sivasdesacalzo vindt u een aantal exclusieve modellen in verschillende kleuren en maten voor de beste prijs. Als u op zoek bent naar een veelzijdige en duurzame schoen, Balenciaga kan Nike Air Max geen betere optie zijn. Air bestaat uit perslucht in een flexibele, maar toch resistente tas. Gevestigd in de tussenzool worden de Air Sole-eenheden samengedrukt om de kracht van de impact te verminderen, zodat ze zich onmiddellijk herstellen in hun oorspronkelijke vorm en uw spieren, gewrichten beschermen

De Air Max 97 CR7 "Portugal Patchwork" is geïnspireerd op de jeugd van Ronaldo in Portugal en gaat terug naar het moment waarop de moeder van de atleet gaten in zijn schoenen naaide na urenlang versleten te zijn op het veld. De kicks hebben een levendige rode basis met tonale patchwork details boven de witte tussenzool en een vleugje zwart en goud langs de hiellip en zijkanten. Lede omhoog naar de viering van Air Max Day, HYPEBEAST en Nike Greater China hebben samengewerkt met Wang Junkai (TFBoys ) en de jonge animator Tommy Ng om de creatieve geest van de 'WJK' schoenen te vangen als onderdeel van de Nike Air Max Zero "Imaginairs" -collectie. De korte animatie toont Wang Junkai als een stripfiguur met de Air Max in een droomachtige staat, die zich uitstrekt over de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid. Andere creatieve media in de viering van de viering van de Air Max Day in Groter China omvatten de interactieve 3D Air Max World, Air Max 270 illustraties, door Nike geïnspireerde gezichtstattoos en inflatie-modefiguurtjes van kunstenaars Lauren Tsai van Terrace House, Instagram-artiest John Yuyi, digitaal kunstenaar Zhang Zhoujie, grafisch ontwerper Yoshirotten, Pronounce-ontwerper, speelgoedmaker Chino Lam en nog Nike Air Max 95 Zwart Wit Verkopen 9 andere artiesten in de campagne.

En met sokachtige sneakers die nu hoog op hype vliegen, heeft de dan-space age neopreen sokvoering van de Air Max 93 er nooit beter uitgezien. Wanneer je een dergelijke trendy stijl aanneemt en deze combineert met een gezonde dosis altijd-krachtige nostalgie, is het geen wonder dat de terugkeer van de 93 al een hit is. Ze waren uitverkocht op Nike SNKRS toen de eerste een paar weken terug was gevallen, maar je kunt nu een paar kopen bij andere retailers zoals Finish Line. Het was de eerste sneaker die 270 graden blootgestelde lucht introduceerde (volgens Tinker, een beweging geïnspireerd door het handvat op melkkannen), waardoor het de meest Air was die het bedrijf tot dat moment had aangeboden. Zelfs vandaag blijft de 93 een bron van inspiratie voor nieuwe Nike-sneakers zoals de Air Max 270, die zijn inspiratie en naam kreeg van de Air Max 93. Die laat zien dat wat oud is, weer nieuw is, maar ook gewoon hoe curve Nike was bij de 93.

Wie heeft er gehyped voor de Nike Air Max 2017 Black? Ondanks de naam hoef je niet tot volgend jaar te wachten op dit slanke silhouet. Binnenkort verkrijgbaar bij Britse retailers, krijgt u binnenkort de kans om deze exclusieve collectie te kopiëren, inclusief een handvol opvallende kleuren. Dit paar kiest voor de donkerste stijl, gekleed in het zwart van hiel tot teen. Zoals u van het Air Max-gamma mag verwachten, zijn de prestatie-elementen indrukwekkend met een comfortabele Balenciaga Triple-S Sneaker Classic Zwart/Wit/Rood/Tan rit gecombineerd met duurzaamheid en trendy aantrekkingskracht. De bovenkant is gemaakt van lichtgewicht gaas met een groter open weefsel over het teengedeelte. Het zorgt voor de broodnodige ventilatie en houdt je voeten koel en toch beschermd. Andere indrukwekkende details zijn onder andere het geïntegreerde vetersysteem dat zich aan de beweging aanpast terwijl een zilverkleurige metalen swoosh contrasteert met de zijwand. Eindelijk zit een volledig zichtbare luchteenheid onder de voeten en is gestempeld met de letters 'AIR MAX'. Het is een andere exclusieve lancering en we anticiperen op een hoge vraag bij fans van het assortiment. De Nike Air Max 2017 Black is gepland om op maandag 7 november uit te brengen via de vermelde retailers. Blijf controleren voor meer updates en meldingen over deze verzameling.

Hors ligne

 

Pied de page des forums