Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-05-2018 10:46:43

adrytpls
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-05-2018
Messages: 3

Converse sko bedste rabatter

https://www.famousfootwear.com/ProductImages/shoes_ia18816.jpg

Det er her, Converse Mænd sko rabat hvor standardproblemet bliver usædvanligt. Oprindeligt introduceret i begyndelsen af ​​1970'erne som en ny fortolkning af den ikoniske All Star-silhuet, startede One Star-modellen livet som en hoopssko, men fik et nyt navn og legendariske kulturforbindelser senere ned i køen. Med dybe rødder på vestkyst og international rækkevidde, ubehandlet omdefineret sneaker detailhandel og streetwear med en ubrydelig besættelse med sport og værdsættelse af hær æstetik. Forhøjelse af deres igangværende partnerskab forener Undefeateds fortolkninger af One Star sneaker en atletisk sål med militærfarvet suede overdel og høj fleksibilitet til at skabe en unik uniform til hverdagen.

Siden da har jeg Converse sko kvinder læder modtaget flere forskellige sneakers, men hver gang jeg synes at få en ny og forfriskende følelse, og jeg synes, det er det, jeg elsker mest om Converse. Da jeg modtog disse, vidste jeg, at de ville blive min favorit hverdagsmand.


Den 13. juli 2017 Converse sko bedste rabatter faldt Converse i en ny og frisk retro-ikonisk sneaker, den Converse One Star Perforated Leather. Hvad begyndte som en gå til basketballsko for mange atleter, har One Star udviklet sig til en sko, der er valgfri til skateboardere og endda moderne street style. Den perforerede lædermodel trækker nyt liv i One Star-linjen med premium matlæder og en slidstærk vulkaniseret gummi ydersål. For ekstra komfort har One Star Perforated Leather en forbedret Ortholite® indersål og et polstret læder og mesh langs toplinjen og kraven.

One Star Converse sko Perforated Leather har en kvalitets læder øverste, der kommer i dit valg af sort, casino rød eller hvid. Det ikoniske stjernelogo fremhævet på både den laterale og mediale af skoen sport små perforeringer for ekstra åndbarhed i overensstemmelse med de andre fem perforeringer ved siden af ​​stjernen og på tungen. Sneakeren har kun et sæt snørebånd farvet i kontrastfarvet hvid.

http://www.kaiisko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums