Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 15-05-2018 05:35:05

GabrieleGabrielli
Nouveau membre
Date d'inscription: 15-05-2018
Messages: 2

new balance 574 sverige

Beroende på vilken typ av new balance sneakers dam du köpt, kan vissa vara längre än det här avståndet. Hur snabbt dina löparskor blir slitna beror också på dina individuella löpande mönster och vanor. Om du är en ivrig löpare som löper ofta på vägar och hårda trottoar, kommer dina skosålror inte att vara så långa som lätta löpare som bär samma par skor för att springa på mjukare grunder som gräs osv. Ju mer dina fötter är skjuter fram efter slag, desto mer stress kommer att placeras på mitten och övre sulorna, och ju snabbare dina skor kommer att bryta ner. En bra riktlinje kommer att vara att ersätta dina skor var 6: e månad om du är en ivrig runner.

Det är lämpligt att bära din new balance skor rea för att utföra lite lätta övningar innan du bär dem för intensiv körning och tävlingar, eftersom detta kommer att möjliggöra att skorna är sträckt och gjutet till dina fötter för ökad komfort som behövs för långa avstånd och intensiv körning. Applicera lite vaselin på problemområden som blåsor eller områden där du kände att det finns friktioner. Om du handlar för ett helt nytt par New Balance-skor, gör det senare på dagen när dina fötter har svungit till sin maximala storlek och alltid notera att det finns ungefär en halv tum av bidrag på framsidan, vilket är utrymmet mellan tårna och framsidan av skor. Så där går du, var noga med att notera dessa tips så att New Balance-skor kan vara längre.

http://www.eskorsports.se/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/p/sport-center_A-150-01_2.jpg

Försök att inte bära dina skor till andra sporter som tennis, fotboll eller basket om de är avsedda att springa. Undvik att binda dina new balance dam för hårt och se till att dina skor passar ordentligt för att hålla sig bekväma och öka cirkulationen. Använd alltid tjocka och välisolerade strumpor för att skydda dina fötter mot det hårda eller kalla vädret, medan lätta, fuktabsorberande strumpor är lämpligare för torra eller varma väderförhållanden. Tunna strumpor som kommer med blixt eller kyl-max funktion är utmärkt för varma dagar. I de flesta typer av löparskor kan tjocka strumpor som är gjorda av mikroakryl eller bomullstyg hjälpa till att absorbera stötar och ge extra dämpning och support. Det är bäst att hålla koll på din skomängd och ersätta dina löparskor när du har kört för 350 miles.

Hors ligne

 

Pied de page des forums