Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'ętes pas identifié.

#1 09-08-2018 08:45:07

HDFSJFGK
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-08-2018
Messages: 4

adidas campus gul

http://www.salon-lamer.com/wp-content/uploads/2018/02/yellow-adidas-campus-adidas-originals-campus-shoes-mens-yellow_1.jpg

Adidas Originals har adidas skor debuterat sin adidas campus i en mjuk rosa färgton. Det finns ingen brist på rosa färgvägar, men den här är extra speciell. Hela dess övre är täckt med en "Raw Pink" textil som lägger till just rätt mängd kant. Blush vilar på tå låda medan Three Stripes branding och häl fliken är skuggade i ett rent, vitt moln. För ännu större kontrast sitter allt på toppen av en vitgummisula som är gjord för att gå avstånd. Den här gången ser vi två olika iterationer av den klassiska Adidas Campus. Först har vi ett helt svart par som kommer tillverkade av en pigskin nubuck på övre med tonala tre streck branding på sidopanelerna. Det all-vita paret har ett annat utseende som de överlägsna egenskaperna hos en premium läder hela tiden. Båda paren är färdiga med White Mountaineering branding och vit gummi såldenheter.
De norska projekten x adidas skor 2018 Originals Terrex har ett Gore-TEX-membran för väderbeständighet ihop med en genomskinlig lagringsprocess som har ett slitstarkt yttre skal som ger skydd. Detta par från förpackningen kommer med en asfaltinspiration bildad genom en texturerad Primeknit-övre. Sammansmält tapning visas på spjutspetsen och ögonlocket. Den här klassiska siluetten från de tre ränderna får en full övre mocka tillverkad i Tactile Green tillsammans med vita läderträffar på märkena på tre ränder på sidopanelerna och hälfliken. Tone detaljering ses på tungan och snören med ytterligare träffar av vit landning på tunga varumärke och gummisula enheten.
Om du väljer att gå adidas campus med en djärv och livlig finish, kommer den här versionen av adidas campus med en hårig mocka-finish som görs i en Aqua-färgväg. Mer av samma färg kan hittas på beklädnaden och snören. Att skapa kontrast på skon är användningen av White on the Three Stripes, tongue branding och häl taggen. Avrundning av skonets utseende är Off-White-soleenheten nedan.Den retro silhuetten från de tre adidas campus gul ränderna har gjort en stark återkomma under senare tid och fortsätter att släppa i många nya färgvägar. Det senaste paret som vi tittar på idag har ett klassiskt svartvitt färgschema, eftersom huvuddelen av skon är gjord i en svart nubuck med kontrastfärgad vit läderlandning på varumärkena tre striper och hälfliken. Ytterligare poppar av vit ses sedan på märkningstunga, Campus-märket på sidopanelerna och gummisulaenheten.
http://www.stayonlinese.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums