Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-08-2018 04:04:03

Kipea21
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-08-2018
Messages: 2

Adidas Superstar 80s Koop deze

Adidas Superstar 80s Koop deze
http://www.wmboost.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/270x348/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/p/p/ppk383.jpg

atmos en adidas Originals werken opnieuw samen om ons een nieuwe versie van het lopende G-SNK-project boven op de
eerbiedwaardige Adidas Superstar 80s dames te brengen. We hebben de combinatie al een aantal keer eerder gezien, omdat atmos de bovenkant van het beroemde lifestyle-silhouet met drie strepen raakt met een faux-slangenhuidtextiel en het extra voordeel geeft van de futuristische gloed in de donkere esthetiek, dus de afgekorte naam die staat voor "Glow Snake". De combinatie is slim verborgen onder de vermomming van een eenvoudig en rood en gebroken wit en slaagt er zelfs in om wat 3M reflecterend materiaal op het bovendeel te plakken voor een originele opname.

Het Japanse kledinglabel Bedwin & the Heartbreakers heeft een mooi gevarieerde collectie van adidas Originals-samenwerkingen op het punt van uitgave. Aan de andere kant van het glansspectrum van hun lakleercampus, neemt de
Bedwin x Adidas Superstar 80s heren 'Brick' een arbeidersklasse-look aan met premium bruin leer, veters met knopen en messing ogen die een stoere werkschoenesthetiek oproepen.

De Adidas Superstar 80s Koop deze is een van die simpele klassiekers die je, als je ze jaar na jaar geleidelijk blijft aanschaffen, krijgt met een dubbele regenboog. Er zijn twee basismanieren waarop dit gebeurt: de ene is door alle verschillende bovenste kleuren mogelijk, de andere is de verscheidenheid van accenttinten die je kunt toepassen op de basis zoals zwart of wit. Deze nieuwste stijl is deze witte lederen editie met paarse accenten, een paar waarvan de tegenpartij in de zomer van 2010 werd geraakt in de vorm van een paarse Superstar II met witte strepen.

Er wordt meer brandstof toegevoegd aan de shelltoe-mania-brand voor 2015 met
het Adidas Superstar 80s Verkoop "3D Camo" -pakket. De set met twee schoenen van de Superstar presenteert het iconische silhouet in premium lederen constructies met unieke '3D'-camouflagetexturen die bestaan ​​uit braille-achtige opstaande stippen aan de bovenkant in camouflage-vormen. De twee kleurenopties omvatten houtbruin en wit, elk met gebroken witte zooleenheden en shelltoes voor een vintage gevoel. Wees op je hoede voor het Adidas Superstar 80s Lage prijs -pakket bij bepaalde adidas Originals-winkels in maart.

Hors ligne

 

Pied de page des forums