Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-09-2018 04:05:51

brigade
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-09-2018
Messages: 4

nike sko counter rabatt

https://i3.stycdn.net/images/2016/08/31/article/nike/so55446301/nike-air-presto-essential-schuhe-schwarz-rot-gelb-110-medium-3.jpg


Vi har en annen nike sko tilgjengelig bakgrunnshistorie for en av de mest ikoniske og innflytelsesrike joggeskoene for deg: Nike Air Presto.


Det har nike sko counter rabatt vært 16 år siden debuten, men sneakeren opprettholder fortsatt sin friskhet frem til nå. Med den nye Nike Beautiful X Air Presto Premium som kommer opp, vil vi gi deg en kort oversikt over sannsynligvis den mest berømte forgjengeren til Nike Free.


Brukes av elitløpere, nike sko varmt salg samlet av sneakerheads og presenteres i forskjellige kunstgallerier, har Nike Air Presto en lang historie i produksjonen. Mange av dere vil bli kjent med sine nyeste utgivelser, men sagaen går langt tilbake. Sneaker ble først utgitt ved tusenårsskiftet, men det tok ganske mange år å sette ideen i bruk.Ta gjerne glipp Nike Air Presto av hva Presto handlet om: Uovertruffen passform og komfort, selvfølgelig! Fottøyutvikleren Tobie Hatfield, bror til den kjente Nike-skodesigneren Tinker Hatfield, reiste seg til denne utfordringen, og sammen med laget laget han Nike Air Presto med sin passende tagline """" T-skjorte til foten """". En sneaker så behagelig som en tøffel men frisk og fly.


http://www.weibeast.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums