Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-09-2018 08:54:02

kkkgfhhf
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-09-2018
Messages: 3

adidas alphabounce rc

http://www.skogsfrona.se/images/large/products2/K%C3%B6p%20Adidas%20Skor%20Herr%20Alfabetisera%20Rc%20Ljusgr%C3%A5%20Ljung%20Lgh%20Solid%20Gr%C3%A5%20Mgh%20Solid%20Gr%C3%A5%20Sverige%2033_LRG.jpg

Altijd op zoek om adidas schoenen dingen vooruit te duwen in schoenenmode, adidas ontketent het nieuwste alphabounce-ontwerp met een gedurfde en futuristische aantrekkingskracht. De alphabounce reflecterende rockt een reflecterende print en oogpods die schijnen wanneer ze worden blootgesteld aan licht. De nieuwe loopcampagne van Adidas bestaat uit atleten Jay Ajayi, teruglopend naar de Miami Dolphins, Gyasi Zardes, voorwaarts voor LA Galaxy en pro-danseres Meagan Kong. De nieuwe alphabounce komt met drie verschillende kleurenschema's voor mannen en twee voor vrouwen.

Adidas geeft een van hun populairste hardloopaanbiedingen, de adidas schoenen verkoop , een leuke opfrissing met een bijgewerkte advertentiecampagne met de prestaties van Gil Scott Heroin van 'Running' als relevante achtergrond. De AlphaBOUNCE is net zo sterk geweest in de lifestyle-categorie als in het prestatierijk, en gepaard met een slanke esthetiek, een alternatief dempingssysteem voor de populaire Boost bekend als Bounce, en comfortabel ontworpen mesh overal, het is een paar dat je moet hebben probeer het te geloven. De nieuwste update bevat de technische upgrade van speciaal ontworpen mesh in combinatie met wat de drie strepen overal Aramis-afdrukken noemen. Witte en zwarte paren zijn vandaag beschikbaar, gevolgd door een marine paar.


Adidas blijft een revolutie adidas alphabounce teweegbrengen in het sneakerlandschap, aangezien ze vandaag FORGEFIBER hebben geïntroduceerd, een innovatieve stiktechnologie die op efficiënte wijze precieze pasvorm en ondersteuning biedt bij schoenen met een hoge prestatie. FORGEFIBER, een proces waarbij gebruik wordt gemaakt van TPU-gecoat garen, maximaliseert het vermogen om gerichte zones van rek en vergrendeling te bieden wanneer genaaid en met warmte gecomprimeerd, resulterend in 30 procent meer weerstand met minder draad. Het ontwerpproces werd geïnspireerd door lichaamsbeweging en de verkenning van hoe biologische celstructuren groeien. De dichtheid en hoeken van het stiksel kunnen worden gewijzigd om een ​​hogere mate van ondersteuning te creëren, multidirectionele voordelen zoals uitsluiting en conformiteit, en afstemming op basis van de sport en de grootte van de atleet.


Gemarkeerd door adidas alphabounce rc Reigning Champ x adidas AlphaBOUNCE naadloos FORGEDMESH-bovenwerk, komt deze samenwerkende colorway van de AlphaBOUNCE tot stand in een lichte grijstint op het grootste deel van de schoen met strategische perforaties op de teen, zijpanelen en enkel voor ademend vermogen. Andere details zijn onder andere BOUNCE-demping, een gegoten EVA hielclip, ADIWEAR-buitenzool, dubbele branding op de tong en vlekken op de tussenzool.
http://www.phlshoe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums