Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-09-2018 05:44:16

nsifnfdff
Nouveau membre
Date d'inscription: 14-09-2018
Messages: 1

adidas gazelle zwart

https://static.consortium.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/1000x/af097278c5db4767b0fe9bb92fe21690/a/d/adidas-gazelle-og-black-1-white-metallic-gold-1.jpg
adidas schoenen 2018 De Gazelle Super werd oorspronkelijk geïntroduceerd als een Joegoslavische exclusieve in het midden van de jaren 1980 en vanwege de beperkte aard van de release werd de stijl iets van een cult-klassieker. Met de nieuwe vorm van de klassieke Gazelle herwerkte deze nieuwe iteratie het ontwerp met het direct herkenbare zijpaneelraam. Na 30 jaar terug in productie te zijn gebracht, is dit nieuwe ontwerp het nieuwste in een reeks frisse kleuren voor de Adidas Gazelle.

adidas schoenen damen kopen Naast deelname aan de reünie is de kleine wijziging van het DNA, de Gazelle Super. Esthetisch kan het een paar belletjes rinkelen, met zijn side branding patch die lijkt op die van de Samba Super van hetzelfde tijdperk. Het wordt opnieuw in de schijnwerpers geplaatst in een duo van OG geïnspireerde kleuren die perfect blijven zitten in elke klassieke Originals-stijl. De eenvoudige maar aangename combinatie van een schone, unieke kleur als een fundament, afgewerkt met witte lederen branding, traditionele gecentreerde strepen op de zijwanden en de kenmerkende gouden folie letters.

adidas schoenen herren goedkoop In de afgelopen weken hebben we aandachtig gekeken naar enkele van de meest bepalende creaties van Adidas Original, de laatste keer was het de onlangs opnieuw uitgebrachte Hamburg uit de City Series waardoor we aan het praten waren, deze keer gaan we onze viering van hun meest gekoesterde silhouetten voort door te kijken naar de geliefde Gazelle, een multifunctionele schoen die door de jaren heen een cultklassieker is geworden en nu verkrijgbaar is in een veelheid aan verschillende kleuren en stoffen.

adidas gazelle zwart Oorspronkelijk uitgebracht in 1968, is de Gazelle in de loop der jaren door velen bewonderd - aangenomen door atleten, een nietje op de terrassen en het blijft een dagelijkse gang van zaken voor velen vandaag. De nieuwste versie van de Gazelle kijkt terug op een bijgewerkte favoriet van fans die in 1991 werd uitgebracht.

https://www.newbsports.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums