Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 25-09-2018 04:07:59

yyyjjkf
Nouveau membre
Date d'inscription: 25-09-2018
Messages: 4

adidas ultra boost uncaged Mannen

http://kickssavage.com/wp-content/uploads/2017/05/adidas-Ultra-Boost-Uncaged-White.jpg
Parley vibreert iemand? Soort van. Collab of niet, deze nieuwe colorway van de adidas schoenen mag niet over het hoofd worden gezien. Een ideale look en feel voor het zomerseizoen, deze versie van de adidas UB Uncaged komt gekleed met een Primeknit-bovenwerk uitgevoerd in een mooie tint blauw gecombineerd met de Navy / Black-accenten op de eyestay, de Three Stripes-branding en de hielkap. Het slanke uiterlijk van het bovendeel wordt dan gecombineerd met een geheel witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.


Er zijn nieuwe kleurstellingen beschikbaar van de adidas schoenen verkoop-set om deze zomer uit te brengen, omdat we een kijkje nemen naar een nieuwe marineblauwe iteratie van de premium hardloper. Deze Uncaged-versie van de Ultra Boost bestaat uit het gebruikelijke ademende Primeknit-materiaal overal in het bovendeel. komt bedekt met een overwegend Marineblauw bovenwerk met subtiele zwarte vlekken. Extra details zijn onder meer een navy getextureerde hakenteller met metallic silver ultra boost-branding, een witte boost-middenzool over de volle lengte en een zwarte buitenzool van Continental-rubber.


Een andere adidas ultra boost uncaged  Triple White colorway is vrij om het paar van vorig jaar op te volgen en het is in principe bijna hetzelfde als die vorige versie. De sneaker heeft een primeknit-bovenwerk met een verlengde, sokachtige kraag in de kleur wit en de hakenteller wordt nu in een matte afwerking weergegeven. Een bijpassende boost tussenzool en een zilveren branding completeren de strakke look helemaal.


Deelnemen aan de adidas ultra boost uncaged Mannen  als onderdeel van de aankomende samenwerking tussen Parley en Adidas is de Ultra Boost Uncaged. De Ultra Boost Uncaged wordt geleverd in blauwtinten die bedoeld zijn om de tinten van de oceaan te benadrukken en heeft een Primeknit-bovenwerk met tonale branding op de achtergrond. binnenste deel van de voorvoet. Hieronder zien we een witte boost-tussenzool en buitenzool met Parley-hielbranding. Elk paar up-cycles een gemiddelde van 11 flessen oceaan plastic in de veters, hiel webbing, hak voering en sok voering dekt, die cements de partnerships 'inzet voor slim, milieubewust ontwerp.
http://www.zwarunscho.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums