Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-11-2018 09:01:29

RyanWilcox
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-11-2018
Messages: 0

nike air force 1

Tegenwoordig heeft het leven de neiging om nike sb snel te zijn, op deze manier, en veel dingen moeten in korte tijd worden voltooid. bijvoorbeeld, als je eet, moet je snel zijn; tijdens het lopen, ook snel; zelfs tijdens hardlopen, snel, geleidelijk aan, verschijnt er een soort snelle cultuur in de samenleving. Mensen hebben de neiging om ongeduldig te zijn in het dagelijks leven. Het duurt gewoonlijk één dag voor een vliegtuig van oost naar west en dit maakt de oprichting van een raket redelijk en noodzakelijk. De toepassing van Firewire-technologie in Nike-schoenen maakt het voor de dragers mogelijk om te genieten van het gevoel de raket te berijden. En deze technologie blijkt het belangrijkste succespunt te zijn. In de jaren 1970 werd de Firewire-technologie geïnnoveerd.

met hoge snelheid, en in feite kunnen Nike Shox-schoenen dit het best illustreren. Zoals Nike Air Max-schoenen, schoenen speciaal voor het spelen van basketbal, Nike Shox-degenen die populair zijn in hardloop- en skateboarden, en dit moet worden toegeschreven aan de Firewire-technologie erin . Vandaag, voor de jonge mensen, als ze, behalve Nike Shox-schoenen, in plaats van de aandacht te nike roshe run richten op de geavanceerde technologie van binnenuit, richten ze hun ogen alleen op het stijlvolle uiterlijk van deze schoenen, omdat dit ze uit het gewone straatbeeld kan maken. . Firewire-technologie wint een grote reputatie vanwege de comfortabele beloning die het de drager kan bieden en het maakt de schoenen extreem flexibel, die als een tweede huid van de voeten fungeren.

Door nike shoes de hoge snelheid en het bevredigende stuiteren vallen Nike Shox-schoenen snel uit de hele markt. Nike Shox hardloopschoenen zijn extreem populair omdat ze de dragers het gevoel geven dat ze in de lucht vliegen. Mensen mogen aannemen dat het onmogelijk is om in de winter te voetballen. Het is echter een feit dat Nike-schoenen naar verwachting nuttig zijn bij het oplossen van dit probleem. Van alle Nike-schoenen worden deze schoenen als de beste beschouwd en voor elk paar van deze schoenen is dit een geweldige prestatie van Nike-ontwerpers. Zoals voor elk paar Nike-schoenen van Nike Mercurial Talaria tot Nike Mercurial Vapor, op enerzijds, de toepassing van geavanceerde technologie bij het garanderen van de lichtgewicht van deze schoenen, aan de andere kant,

Een nike cortez ander aantrekkelijk punt van deze schoenen is dat ze kunnen worden geteld als de lichtste laarzen van alle huidige met een gewicht van slechts 230 g. De Fiber-composite-zool en het gepatenteerde Vapor Traction System in deze schoenen kunnen de drager extreem comfort bieden en veel grip creëren, zowel in solide als zachte grondzoolplaten. In feite worden ook andere technologieën gebruikt om deze schoenen te ontwerpen. Het wordt verwacht dat de toepassing van een geïnjecteerde hielbedekking van TPU met glasvezelinzetstuk en laterale hielpeulen meer sterkte en bescherming van de enkel van de dragers biedt. Vervolgens een gegoten E.V.A. sokvoering is toegevoegd om kussen te creëren om te voorkomen dat een aantal negatieve effecten het gevolg zijn van de hoge snelheid.

Als schoenen een soort van cultuur zijn geworden, is het een kunstwerk. Zelfs in China bloeide het tij van Air Force 1. Veel jonge mensen willen een paar Air Force1 hebben, omdat het hun egostijl kan laten zien. Toen Hip-Hop de wereld had overspoeld, werd Air Force 1 van nature het essentiële onderdeel. Sindsdien begon Air Force de schoenenmarkt te leiden. AF1 is samengesteld uit drie graden, het eerste niveau C is de klassieke presentator. De materialen van het verschillende deel zijn als volgt: tong van plastic schoenen, standaard voering van materiaal, synthetisch leer en de veters van ijzer-plastic. Het tweede P-niveau, de voering en het leer zijn de belangrijkste factoren om het P-niveau te onderscheiden. Het grid dry-fit materiaal van P-level leer is ouder dan de klassieke voering.

De schoenen van level S zijn gemaakt van echte leren huid en voering, met het hielgedeelte nike air force 1 van niveau S dat gebruikmaakt van MAX SOLE-technologie, een speciaal patroon van kristalbodem. Er is een speciaal soort LUX-niveau, door Italië handgemaakte, beperkte versie. Het karakter van Nike Dunk-schoenen zit vast op de grond. Dunk, met een eenvoudig ontwerp en een laag technologisch gehalte, heeft een cross-century-betekenis. Volgens de technologie-inhoud denken we altijd dat Dunk zonder luchtkussen de primitieve is. Nike won het topkampioenschap in de basketbalschoenenmarkt door Air Force 1 op de markt te brengen, waardoor Converse in 1983 werd verslagen. Maar in 1985 herstelde Adidas Company zichzelf en [img]https://www.borutoku.com/images/shoes/nike air force 1-965zrp.jpg[/img] veroorzaakte de sportproductmarkt een grote verandering, waardoor Nike een crisis.

Hors ligne

 

Pied de page des forums