Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-12-2018 04:58:10

lapqieieu
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-12-2018
Messages: 3

adidas campus grijs

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto/aa3252bf888346208d1ea80b0138e69e_9366/Campus_Schoenen_grijs_BY2376_01_standard.jpg
adidas schoenen heren sale adidas Originals brengt het Campus-pakket uit met twee compleet nieuwe make-ups - Lilac / Cream en Navy / Cream. Het Lilac / Cream-model neemt een leren bovenwerk aan, terwijl het Navy / Cream-model wordt uitgevoerd in een bovenwerk van nubuck. Beide modellen hebben een leren voering die voor een high-end gevoel zorgt, terwijl de lederen 3-strepen met scheermesrand, de Campus-branding op het zijpaneel, de tonale platte katoenen veters en de haktrekkingen zorgen voor extra stijl. Ten slotte zitten deze modellen bovenop een comfortabele rubberen middenzool en een stijlvolle buitenzool met visgraatmotief.

adidas schoenen kopen Campus begon zijn stempel te drukken op de geschiedenis van sneakers op de plek waar hiphop werd geboren: New York City. de invloed van adidas in deze tijd versnelde dankzij bands als Run-D.M.C en The Beastie Boys. Als gevolg daarvan werden Trefoil en Three-Stripes al snel een kernaspect van de hiphopcultuur.

adidas schoenen dames wit De Beastie Boys droegen meedogenloos de klassieke Campus gedurende hun hele carrière, zelfs nadat de Campus in 1987 stopte met de productie. De hiphop-band benadrukte continu de superioriteit van Campus in vergelijking met de nieuwe en alom populaire Gazelle. Het was hun liefde voor utilitair ontwerp en de voortdurende goedkeuring van Campus die een terugkeer van de stijl in het midden van de jaren negentig zag.

adidas campus grijs De logo's van Three Stripes zijn zelfgemaakt en tonaal, terwijl het hiellipje een ton-sur-ton leer is en het enige kleurverschil op het hele model heeft - een gouden Trefoil-logo. De lederen voering biedt maximaal comfort en luxe element aan dit eenvoudige silhouet.

https://www.newbsports.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums