Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-12-2018 04:48:09

okquqowie
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-12-2018
Messages: 0

nike air max 98 rose

http://moresneakers.com/wp-content/uploads/2018/05/nike-wmns-air-max-98-_barely-rose-elemental-rose-particle-rose-ah6799-600-1-os.jpg
nike schoenen dames roze De Air Max 98 reed de golf van zijn legendarische voorganger, debuterend met zichtbare lucht- en vloeistofontwerplijnen van volledige lengte. Nu keert het terug, met dezelfde kenmerkende uitstraling en een nieuwe reeks kleuren.

nike schoenen heren sale Het is de moeite waard om stil te staan ​​bij een aantal van de Air Max-modellen van 20 jaar geleden - dit zijn de schoenen die hielpen de erfenis van Nike Air te vormen en vorm te geven. Destijds waren er enkele belangrijke algemene thema's: de Triax-serie, de Tailwind, Air Max en de Air Max Plus. Elke sneaker in de Eastbay-catalogus bevatte een technische beschrijving.

nike schoenen zwart wit Voor de informatie van de renner, werden de sneakers opgedeeld in verschillende categorieën: gedempte, ondersteunde ondersteuning, ondersteuning of lichtgewicht. Er was ook een klein diagram dat liet zien waar de lucht zich bevond - in de hiel, in de voorvoet of in beide.

nike air max 98 rose De Air Max 98 is nog nooit een subtiele sneaker geweest. De multi-leveled wave-esthetische en full-length zichtbare Air-eenheid draaide hoofden vanaf het moment dat het de straat raakte. Twintig jaar later kan de beugel nog steeds de schoen niet aanraken die de koude rimpeling van de bovenkant van de Air Max 97 heeft gehaald en het volume heeft verhoogd. Deze nieuwste versie van de seismische profieljurken in wit en zwart met veelkleurige accenten.

https://www.schoennieuwe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums