Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 31-01-2019 07:42:38

2v5awhog
Nouveau membre
Date d'inscription: 31-01-2019
Messages: 0

nike air presto essential

http://www.antennadiner.co.uk/images/nikeblackfriday/Antennadiner-Nike-Air-Presto-Mens-Black-Friday-Offers-BFD3084.jpg
nike sko sort mænd Det var som om hvert år var en ny chance for at føle sig lidt efter forbrugertendenser og reagere i naturalier. Med Nike Air Presto, denne forestilling om timing møde inspiration - nogle vil kalde det et tilfælde - spiller meget ud.

nike sko hvide dame Den traditionelle løbesko, der ledes på mange måder af Air Max-linjen i disse dage, fokuserede på støtte og indeslutning. Selvom disse var klassiske designklammer af løbere, både elite og standard, ønskede forbrugerne mere.

nike sko grå og lyserød Nike Air Presto blev til sidst en realitet i 2000, men før der blev taget mange beslutninger om det endelige design og hvilke materialer der skal anvendes. Til at begynde med var ideen at bruge det samme materiale på den øvre, som de havde anvendt på Air Huarache, specielt neopren, på grund af dens stræknings- og dæmpningskvaliteter.

nike air presto essential Nike Air Presto blev oprindeligt udgivet i 2000 og har et innovativt design og en unik dimensioneringsstruktur. I stedet for at bruge det traditionelle skosorteringssystem anvendte Presto et tøjstørrelsesdiagram, fordi Presto blev spioneret som "t-shirt til dine fødder". Med de seneste retroudgivelser har vi set Nike bevæge sig ud over det tøjformede system, de har også flyttet ud over det oprindelige stræk-mesh design. Nike Air Presto Mid Utility er en reimagined version af originalen, der er klar til vinter. De er fremstillet med en vejrbestandig øvre for at holde fødderne tørre under vådt forhold.

https://www.tilbudsnkrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums