Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-08-2019 09:17:16

2k1x4fmd
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-08-2019
Messages: 3

Nike Air Huarache Night Maroon

https://media.karousell.com/media/photos/products/2016/12/15/us9_nike_air_huarache_night_maroon_1481774549_432523c6.jpg


Nike Skor Herr Blå släpper också en All-Star-version av Nike Air Huarache E.D.G.E. Nike Air Huarache E.D.G.E AS QS kommer också att ha ett komplett racing-tema eftersom det är utrustat med ”RACING” -märke på sin häl. Ett svart och rött färgschema tar hand om både den övre och den enda enheten, medan märkesinläggssulor lägger lite mer pop till skoens övergripande estetik.


Genom att hålla funktioner som neoprenstrumpa och tungemblem från Tinker-Hatfields ursprungliga design intakt ger Nya Nike Skor 2019 en modern twist genom att introducera ett nytt snörningssystem, läderlappar och en stor hälbit. Den övre magentaen blandas med den vita nätetakboxen, medan strumpan och de två nylonbanden är markerade med neongul. Slutligen avslutar en retro vit mellansula klädd med en svart plastklackad utseende på denna uppgraderade Air Huarache.


Nike Skor Rosa har varit flirtig med nya versioner av Air Huarache under de senaste åren. Att lägga till deras växande sortiment är en helt ny blick på den klassiska modalen som heter Huarache E.D.G.E. Den är utrustad med en strumpliknande ankelkrage för enkel åtkomst, förstärkt skena, med ett nätmaterial över tåområdet. Två färgvägar kommer att finnas tillgängliga, den ena klädd i en kombination av grönt och annat, och det andra sporter en lila och gröna toner.


Den klassiska Huarache får en twist med Nike Air Huarache Night Maroon. Till skillnad från Huarache Zip som sjönk i slutet av 2018, släpper denna återgivning av skonets snörningssystem. Klädd i ett svart, vitt och spelkungligt färgschema. Skon gör att du kan vippa den med dragkedja, snörning eller helt ångras - dess dämpade bootie kommer att hålla din fot säker med en tät, sockliknande passform.


https://www.modellerskor.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums