Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-08-2019 03:23:06

5v8ww5k4
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-08-2019
Messages: 2

nike air max 1 tinker sketch

https://www.onemesh.fr/wp-content/uploads/2019/07/nike-air-max-1-tinker-sketch-cj4286-101.jpg
nike air max schoenen zwart dames De legendarische Nike Air Max 1 is het eerste Nike-model met een zichtbare Air-Sole-eenheid en werd oorspronkelijk uitgebracht in 1987. En bijna 30 jaar na zijn eerste debuut is het nog steeds zo populair als ooit. Bovendien blijft Nike nieuwe eigentijdse versies van deze klassieker maken.

nike schoenen heren blauw 2019 Wat begon als een enkele zichtbare airbag in de hiel van de Air Max 1 is getransformeerd in wereldwijde beweging. Toen Tinker Hatfield voor het eerst de ontwerpbeslissing nam om de Air Max-technologie te tonen in plaats van deze verborgen te houden, had hij onmogelijk de impact kunnen voorspellen die deze zou hebben op de populaire cultuur.

nike air max schoenen wit groen Het Nike Air-logo op de hiel is bewaard gebleven, maar het is de typografie van het ACG-model, de Nike Air Mowabb, die is toegepast. De weergave is zeer origineel en zal amateurs plezieren. De vamp van elke sneaker is bedekt met kleurrijke bloemen.

nike air max 1 tinker sketch De Nike Air Max 1 is zonder meer de belangrijkste sneaker in de geschiedenis van het Swoosh-merk. Als eerste schoen met de beroemde Air-technologie van Nike, is deze trainer nu synoniem met het merk.

https://www.footstijl.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums