Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-09-2019 05:45:23

nnhe5bsy
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-09-2019
Messages: 3

Nike Air Max 90 Viotech 2.0 Groen Game Royal

https://cdn.thesolesupplier.co.uk/2019/07/Nike-Air-Max-90-Viotech-2.0-Lucid-Green-CD0917-300-front.jpg


De Nike Schoenen Sale-schoen wordt geleverd in een kenmerkende Maha Olive-colorway en heeft een bovenwerk van 100% katoen dat op natuurlijke wijze is geverfd met granaatappel en kurkuma. De buitenzool, die ook is ontworpen met het oog op duurzaamheid, is gemaakt van gerecycled schuim.


Na de release van de Nike Schoenen Heren in juli, is de Nike Air Max 90 "Viotech", die het klassieke levendige kleurenschema op de Nike Dunk Low 2002 "Viotech" uit 2002, deze week gepland. Met een kleurenblokafwerking van University Red, Pale Vanilla en Hyper Grape, is de hardloper samengesteld uit premium suede, terwijl "Viotech" eigenlijk de naam is van de paarse tint die op de hardloper te zien is. Afwerkingsdetails bestaan ​​uit zwarte lederen tonglabels, een witte tussenzool en paars / gele rubberen buitenzool.


De Nike Schoenen Wit zal in 2020 in echte OG-vorm terugkeren om het 30-jarig jubileum van het Air Max 90-silhouet te vieren. Hoewel bekend om zijn werk met Michael Jordan, creëerde ontwerper Tinker Hatfield de Nike Air Max 90, voorheen bekend als de Air Max III, met het oog op snelheid. Een van de meest iconische kleuren van de modellen was de release "Infrared", die in 1990 zijn debuut maakte.


Na het laten vallen van de peppy Nike Air Max 90 Viotech 2.0 Groen Game Royal, introduceert Nike zijn OG-kleurenblokkeringsschema opnieuw op de Air Max 90. Voornamelijk gemaakt met een suède bovenwerk, creëren de heldere hits van blauw, zwart, rood en zijn naamgenoot paars de opvallende iteratie motief, gemarkeerd door een gaaskraag in groenblauw en oranje en zwarte ogen. De grijze veters en mesh-tong van de iteratie bieden een rustiger verschil in het midden van de gekke kleuren, terwijl branding hits in verschillende tinten op de suede bruine paneel swoosh, oranje Air Max embleem, zwart lederen tong tag en een oranje Nike Air logo op de hiel.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums