Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-09-2019 05:32:25

y2drbgv1
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-09-2019
Messages: 0

nike air force 1 07 lux

https://static.sneakerjagers.com/products/660x660/95819.jpg

nike schoenen zwart dames hij Nike Air Force 1 is al jaren een nietje in rotaties over de hele wereld en het is de laatste jaren nog meer geëvolueerd. Dit was een groot jaar voor Nike, omdat ze experimenteren met nieuwe looks, all-over branding en samenwerkingen in overvloed. Nu brengt Nike een speciale collectie uit die verder gaat dan de vrijetijdskleding waar het zo bekend om is en krijgt een utility-upgrade met toevoegingen die we nog niet eerder op het silhouet hebben gezien.

nike schoenen wit blauw Elke schoen is gemarkeerd met een label binnenstebuiten onder de Swoosh van het kwartpaneel. Een mini-Swoosh-logo met een TM-handelsmerklogo is ook een nieuwe toevoeging aan het iconische model. Andere elementen met een nieuw uiterlijk zijn te zien op de tong van dit nieuwe ontwerp, omdat een contrasterende Swoosh zijn aanwezigheid op de eerste bekend maakt, terwijl het woord "AIR" de metalen zilveren hardware van de laatste vervangt.

nike schoenen heren grijs De Off-White x Air Force 1 biedt een scala aan materialen op de bovenkant, van technische ripstop tot klassiek suède en dikke getapete naden op elk paneel. Ook worden de gestikte swooshes van Virgil en zijn kenmerkende helvetica-lettertype aangeboden. Om het ontwerp te accentueren, zijn er een off-center tag op de tong en kleine oranje lipjes op de zijhiel.

nike air force 1 07 lux De eeuwig geliefde Air Force 1 Low van Nike heeft in de loop van 2019 gediend als een proefpersoon voor verschillende wilde nieuwe omgedraaide, gedeconstrueerde en opnieuw bewerkte make-ups. Een van deze alternatieve stijlen is de Air Force 1 Vandalized, een schoen die net is opgedoken in een meeslepende combinatie van zeil, groen en lichtblauw.

https://www.jdirunning.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums