Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-09-2019 05:54:11

Novia Edgeworth
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-09-2019
Messages: 2

nike fotbollsskor

I 14 fotbollsskor nike år i rad gjorde MJ mer än bara upp till spektakulär mitt i säsongen. Han satte upp en egen show - och fick tre MVP i processen. Blåmånets färgväg har en rak spolning på höger innersula. Denna Air Jordan 1 kommer klädd i en skinnövre kompletterad av mikrosuede-träffarna som noteras på Blue Moon-delar av skon. Resten av skon antar ett svart tå färgschema gjort i allt läder. Vit mellansula, blå yttersula, Nike Air på tungan och varumärken på vingarna är alla i spel.

Den svarta och röda byggnaden förblir tro mot sin ursprungliga form tillsammans med den klassiska  Nike Air på tungan och ingen Jumpman på hälen. Det finns inget släppdatum i luften för dessa ännu, men som förväntan bygger vet att KoF kommer att ge dig fakta först. Air Jordan 1 Retro High OG Chicago Crystal är en ny nike air max thea ny iteration av den ikoniska AJ 1 Chicago, och denna modell sportar en lyxig uppdatering. Med en blandning av gym-rött / vit-foto blå-svart, rött läderoverlays täcker den övre med en prickig struktur, medan den vita basen är tillverkad av tumlad läder. Foto Blå och röda accenter läggs sedan nike tofflor till på märket Nike Air-tungan, följt av vingarlogotypen över vristarna i svart.

Air Jordan 1 Retro High OG Crimson Tint kommer att ankomma den här veckan och det är en ny färgväg av silhuetten som passar till påsk. Sporting ett officiellt färgschema av svart, vitt, Crimson nyans och Hyper Pink, dominerar de två nyanser av svart och rosa de tumlade läderöverdelarna, medan en vit mellansula och rosa yttersula fortsätter temat. Slutligen kompletterar vingarnas logga över anklarna och Nike Air-tungetaggar stilen. Det är ett nytt år och det betyder ännu fler färgar i Air Jordan 1. Denna nike huarache dam Air Jordan 1 Retro High OG Crimson Tint är en av de kommande iterationerna som tillkännages för våren 2019, och en förhandsvisning av stilen har äntligen dykt upp.

Täckt i en blandning av svart, vitt, Crimson färgton och Hyper Pink, svart och rosa används mest för dess tumlade läderöverkant, medan en vit mellansula och rosa yttersula fortsätter temat. Slutligen toppar vingarlogotypen över anklarna och Nike Air-tungetaggarna stilen. Air Jordan 1 Retro High OG Crimson Tint är täckt i en blandning av svart, vit, Crimson nyans och Hyper Pink nyanser. Svart och rosa används mest för dess tumlade läderöverkant, medan en vit mellansula och rosa yttersula fortsätter temat. Slutligen vingarna logotypen över anklarna och Nike Air tunga taggar toppar stilen.

Air Jordan 1 Retro High OG Defiant (Couture) firar modesamhället och den djärva tävlingsremsan på dess övre hämtar inspiration från den berömda AJ 1 "Banned" colorway. Sportar en blandning av svart och gym rött med Muslin, sneakerens svarta skinnöverdel är detaljerad med den röda förbjudna-inspirerade bar som täcker Swoosh-logoerna och tvärs över hälen. Komplettera utseendet är svarta och röda Nike Air-tungetiketter, vingarna på de övre vristarna och en babyskor nike muslin-färgad gummisula. Modesamhället och den berömda AJ 1 "Banned" colorway inspirerar denna nya Air Jordan 1 Retro High OG Defiant (Couture ) och det debuterar i morgon.

Slutligen kompletterar "Nike Air" -märken med tungan designen. Nästa tillägg till Jordan Brands sommar-2019-kollektion är denna Air Jordan 1 Retro High OG Dynamic Yellow. Med det populära temaet "Black Toe" är stilen detaljerad med exponerad röd söm i hela skinnöverdelarna. Modellen bär också oavslutade Swooshes framträdande på den yttre laterala delen av silhuetten, medan de inre delarna har ljusgul Swooshes. Modellen kompletteras sedan med [img]http://www.carlito.se/images/shoes/babyskor nike-273wrc.jpg[/img]  Nike Air märkta tungor och vinglogotypen över vristarna.

Hors ligne

 

Pied de page des forums