Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-05-2020 08:10:03

d2ocminf
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-05-2020
Messages: 0

nike air max zero heren

https://www.sneakerspacks.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/336x420/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/a/9an577.jpg
nike schoenen zwart grijs De Nike Air Max Zero is oorspronkelijk gemaakt door Tinker Hatfield in 1986. Ze waren een vroege schets van wat de Nike Air Max 1 zou worden. In 2015 keerde Nike Sportswear terug naar deze originele schets en bracht deze voor het eerst tot leven. De sneaker heeft een nauwsluitend bovenwerk van een zekering met een tiploze vamp en monofilamentgaas, een externe hielband zonder hielkap, een uitgeboorde Phylon-constructie en een Air Max 1 Ultra-buitenzool.

nike schoenen dames 2020 De Air Max Zero haalt de tussenzool van de Air Max 1 Ultra, lichtgewicht en vrij van extra bagage, met het zichtbare luchtvenster aan elke kant. Het bovenwerk is gemaakt van een combinatie van mesh- en hyperfuse-overlays, een set materialen die in de ontwikkelingsperiode ongehoord was, maar tot leven komt in de huidige tijd. Met de bovengenoemde materialen gecombineerd met het originele design-denkproces uit het midden van de jaren 80, is de algehele afwerking een huwelijk van de twee factoren die resulteren in iets gloednieuws.

nike schoenen kopen online De originele Air Max Zero maakt zeker deel uit van het verhaal, maar denk geen seconde dat Nike daar stopte en het op een dag noemde. De Air Max Zero is bijgewerkt met de huidige Nike-innovaties, zoals de lichtere phylon-buitenzool van de Air Max 1 Ultra, naadloze, ondersteuningsvrije tops zonder extra gewicht en een lichtere, meer ademende mesh. Deze functies voegen niet alleen een eigentijds voordeel toe aan een historisch ontwerp, maar helpen ook de originele en innovatieve visie van Tinker Hatfield te realiseren.

nike air max zero heren De Nike Air Max Zero Essential combineert klassieke stijl met een modern minimalistisch design. Bovenwerk van volledig textiel met voorgevormde overlays voor lichtgewicht duurzaamheid. Middenzool en buitenzool uit één stuk schuim voor lichtgewicht comfort en flexibiliteit. Bootie-constructie voor een aansluitende, comfortabele pasvorm. Max Air unit biedt lichtgewicht demping. Rubberen buitenzool bij de neus en hiel voor grip.

https://www.footstijll.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums