Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-10-2019 04:09:04

zgft2o0m
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-10-2019
Messages: 2

Nike Air Max 270 Flyknit Clear Emerald

https://www.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2018/03/Nike-WMNS-Air-Max-270-Flyknit-Clear-Emerald-1.jpg


Fans van de Nike Schoenen Running zullen blij zijn te horen dat een nieuwe colorway van het model onlangs is gevallen. Nagesynchroniseerd met de Nike Air Max 270 Flyknit Atmosphere Gray, deze nieuwe smaak van het silhouet is gekleed in een tweekleurig grijs over het gehele Flyknit-bovenwerk gecompenseerd door de Hyper Punch-hits op de buitenzool. Andere details op de schoen zijn de tweekleurige grijze tussenzool, tonale kant en natuurlijk de grote doorzichtige Air-eenheid op de hiel.


Deze Nike Schoenen Rood begint met een olijfgroen Flyknit-bovenwerk en wordt geraakt met donkergrijze details op het tonggedeelte van de schoen met zwart en raakt vervolgens de Swoosh-ruiten op de teen. De pop van kleur wordt geleverd door de hits van oranje die te zien zijn op de 'AIR'-branding op de mediale zijpanelen en op de doorzichtige Air Max-eenheid op de hiel. Een witte tussenzool en zwart / oranje buitenzool.


Deze Nike Schoenen Dames Wit van het model wordt geleverd met een gebreid bovenwerk bedekt met een mix van rood en zwart, met rood gericht op de voorkant, gevolgd door zwart voor de Swooshes op de voorvoet, tong, kraag en hiel. Een contrasterende witte tussenzool voegt ook nog een pop toe aan de stijl, terwijl een grote rode Air Max-hak het ontwerp helemaal completeert.


De Nike Air Max 270 Flyknit Clear Emerald is geïnspireerd op twee opvallende Nike-silhouetten, de Air Max 180 en de Air Max 93. Sinds de eerste release is de nieuwe Nike Air Max 270 zeker een van de meest gewilde modellen van de afgelopen tijd geworden. De Super Air-eenheid is een van de meest opvallende kenmerken, waardoor het een lichtgewicht en volledig comfortabele schoen is. Het gebreide bovenwerk met niet-genaaide overlays, de asymmetrische veters en de rubberen buitenzool behoren tot de extra details.


https://www.air270sport.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums