Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-02-2020 06:00:10

8kxv6np2
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-02-2020
Messages: 2

Nike Blazer Low Chinese New Year

https://sneakernews.com/wp-content/uploads/2018/12/nike-blazer-low-chinese-new-year-2019-2.jpg


De kleurrijke creaties van kunstenaar Schoenen Nike Blauw Piet Parra worden natuurlijk goed ontmoet langs de bovenkant van de Nike SB-klassiekers; met de Dunk die het grootste deel van de aandacht zeker steelt, is het eindelijk tijd om een ​​van onze eerste gedetailleerde glimpen op te vangen naar de aankomende Blazer Low. Van een basis van blauw naar rood, oranje en vervolgens roze, de levendige ontwerptaal van de Amsterdamse opdruk verschijnt volledig op het display, zelfs de tongmerk en bijpassende voering.


Deze gezamenlijke iteratie van de Schoenen Nike Nieuws is bedekt met een witte suède constructie over de hele bovenkant met blauwe Swoosh-ruiten die de zijpanelen raken. Aanvullende details zijn onder meer “POLAR” -logo op de hielen, zichtbaar schuim op de tong en co-branded details op de tonglabels en inlegzolen.


NYC Editions, een canvas voor zelfexpressie, creëert nieuwe ruimte voor jonge Schoenen Nike Heren iconen om hun eigen stadsinspiratie samen te stellen met Nike-schoenen en -kleding. Procell beschouwt de stad als zijn lege canvas - een symbool van potentieel dat elk individu kan vormen en modelleren. De collectie zelf is geïnspireerd op de kunst, sport en cultuur rondom de Procell-winkel in het centrum van NYC, met name tijdens het creatieve tijdperk waarin de Nike Blazer werd geboren.


Nike zal begin 2019 hun Nike Blazer Low Chinese New Year -collectie uitbrengen, wat wordt benadrukt door de verwachte Air Jordan 12. De Nike Blazer Low wordt ook toegevoegd aan de line-up. Deze iteratie van de Blazer Low heeft een schoon, wit lederen bovenwerk gecombineerd met een op Chinees gewatteerd geïnspireerd patroon op de Nike Swoosh, de hiel en de binnenzool. Andere details zijn gouden details op het tongetiket en het spatbord bij de voorvoet.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums