Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 19-05-2020 08:52:51

y6wbl0aj
Nouveau membre
Date d'inscription: 19-05-2020
Messages: 2

New Balance 997 incense wit

https://www.shoehero.com/wp-content/uploads/bfi_thumb/new-balance-997h-slider-2-6r6rp403q5x71mzv7y7r4w2dot7zjr4cg271mn1tmjm.jpg
New Balance schoenen dames sale Als pionier van een onmiskenbare interpretatie van verhoogde atletische schoenen, werd New Balance's eeuwige inzet om optimale sneakers te ontwerpen gekleurd door zijn toewijding aan esthetische consistentie en een gimmick-vrije ideologie. Met zijn op orthopedie gerichte oorsprong die een reputatie voor ongerepte bouwkundige knowhow bevestigt, is het label al generaties lang een onbetwistbare sneakeroptie.

New Balance schoenen zwart rood De huidige staat van New Balance biedt subtiel getweakte variaties van de kernstijlen naast nieuwe ideeën en blijft trouw aan de rijke geschiedenis van het label zonder het contact met het hier en nu van de sneakercultuur te verliezen. De weelderige suède constructie van de klassieke M996-sneaker blijft gedijen in een veelvoud aan kleurenopties, terwijl het slankere silhouet van de gebreide 997-sneaker aansluit bij gestroomlijnd atletisch. Buffed leer en nubuck afwerking tonen een kameleonisch vermogen om te integreren in vrijwel elke afbouwcontext, wat de redenen bevestigt waarom New Balance een steunpilaar is van de hedendaagse sneakerrotatie.

New Balance schoenen heren hoog De 997H is een ideale schoenenkeuze voor de uitstekende, alledaagse atleet. De New Balance 574 heeft een bescheiden begin als een waardevolle hardloopschoen, maar hij is gestaag gestegen in populariteit sinds de introductie in de jaren tachtig. Het model was een van de vele in het uitgebreide cv van schoenenontwerper Steven Smith, die kunstenaar Kanye West persoonlijk heeft gerekruteerd om deel uit te maken van zijn YEEZY-schoenenontwerpteam. Tijdens zijn tijd bij New Balance richtte Smith zich voornamelijk op hardloopmodellen, de perfecte combinatie, aangezien Steven een levenslange hardloper is.

New Balance 997 incense wit Het lijkt meer dan een beetje vreemd om op deze manier een schoen te introduceren die ongetwijfeld een van de meest begeerde modellen aller tijden is onder fanatieke sneakerverzamelaars, maar als de 997 zou kunnen worden behandeld als elke andere schoen, zouden we dat niet zijn hier nu. De 997 is een schoen met een uniek verhaal, en in de kern is het 997-verhaal een verhaal over hoe, zelfs in de meest drukke velden, kwaliteit voor zichzelf kan spreken, zonder zijn stem te verheffen. De throwback-hardlopers worden gelanceerd in een overvloed aan kleuren en zijn gemaakt van een mix van suède, synthetisch leer en mesh, voor een lichtgewicht en ademende rit; afgewerkt met de Ground Contact EVA (GCEVA) tussenzoolconstructie van het merk. Deze dempingstechnologie betekent dat schuim in de zool van de schoen wordt geïnjecteerd in plaats van gelaagd, wat zorgt voor verhoogde schokabsorptie.

https://www.loopschoenentoday.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums